9 Temmuz 2008 Çarşamba

santor - necmi yapıcı


İki uzaylımızın ilki olan Santor, ufak tefek ve liderlik özelliklerine sahiptir. Amacı bu görevi başarı ile tamamlayıp gezegeni Galaksusta haklı bir şöhret ve üne kavuşup. Başkan Vektor’un yerine başkan olmaktır.
Santor kendi uzaylı standartlarında, akıllı ama çabuk öfkelenen bir uzaylıdır. İnsanların hayal güçlerini elde etme planları yaptığı her plan, komşusu olan Kocatüfek ailesinin çocukları ve kendi gezegeninden Perfinya isimli güzel Galaksuslu kız tarafından bozulacak. Planları bozuldukça üzerindeki baskı daha da artacak ve bu yüzden, daha fazla hata yapacaktır.
Garoks’un yaptığı hatalar yüzünden planları hep bozuluyor. Garoks’a karşı tahammülsüz ve öfkeli onu hiç ciddiye almıyor doğru söylese bile onu dinlemiyor.
En büyük yardımcısı, animasyon robotumuz Traktor. Onun yardımı ile dünyayı ve çocukların hayal gücünü ele geçirmeye çalışıyor.
Dünyada kaldıkları dönem boyunca kimliklerini gizlemek için önce serbest meslek diyorlar ama zaman içinde bir iş yapıyor görünmek için çeşitli işlere girip çıkacaklar, bu yüzden de başlarına gelmeyen kalmayacak.

Benzer Filmler



9 yorum:

Adsız

sen çok kötüsün santor

Adsız

boşuna uğraşma necmi yapıcı iyik her zaman yener unutmmaaaaaaaaaaa

Adsız

bu bir dizi saçmalamayın.

Adsız

ne güzel erkek işte

Adsız

bu dizide kötü olsanda santor abi bence gerçek dünyada iyisin.

Adsız

BENCE CENK İPEK VE AYŞE BİRDE MURAT EMEL VE HAKAN İLE VEKTOR ÇOK İYİ OYNUYORLAR AMA DİĞER OYUNCULARDA İYİ

Adsız

perfinyayı çok ama çok seviyorum

Adsız

bence hakan prenses perfinyaya aşık olacak

Adsız

bn ce santor perfin ya ya aşık olacak ben sölim yani sölemedi demeyin :@

Yorum Gönder